Activitate Exclusiv Online

Lisabona • 5 zile

Cod ofertă: va-3

Preț: de la 650 EURO

Valabilitate: 31/10/2025

Transport inclus

Tel: +4 0762.243.991

CITY BREAK - LISABONA

LISABONA

DATA DE PLECARE LA ALEGERE

HOTEL IBIS STYLES LISBOA CENTRO
*** (sau similar) – CENTRAL – LISABONA

Companie de zbor: LOW COST

Ziua 1: Intalnire la aeroport. Transfer hotel. Porniti exploatarea orasului de la Manastirea Jeronimo, manastirea care este trecuta pe lista Patrimoniului Universal UNESCO si este locul de odihna vesnica al lui Vasco da Gama. Peste drum de Manastirea Jeronimo, se gaseste Monumentul Descoperirilor. Acesta a fost construit pe malul de nord al raului Tejo in anul 1960 pentru a comemora a 500-a aniversare de la moartea Printului Henric Navigatorul. Parcul Eduardo VII. La nord est de parc se gaseste muzeul Calouste Gulbenkian,  unul dintre cele mai importante muzee din
intreaga lume si una dintre comorile nepretuite ale Europei. Cazare Lisabona central.

Ziua 2: Castelo de Sao Jorge.Castelul poate fi vazut din aproape orice punct al Lisabonei si este unul dintre obiectivele turistice majore. Cele mai vechi parti ale sale dateaza inca din secolul al VI-lea cand a fost fortificat de romani, vizigoti si in celedin urma de mauri. Turnul Belem. Cazare Lisabona central.

Ziua 3: Vizita la Oceanarium – unul dintre cele mai mari acvarii din Europa. De la Oceanarium, un teleferic duce turistii Turnul Vasco Da Gama, o constructie extrem de futurista. Podul Vasco da Gama este o minune a tehnicii moderne si un obiectiv turistic al orasului, cu o lungime de 17.2 km, fiind cel mai lung pod din Europa. Cazare Lisabona central.

Ziua 4: Statuia lui Hristos Regele, Monumento Cristo Rei se gaseste in varful  unui deal la aproximativ 110 m inaltime pe
malul de sud al raului Tejo si poate fi vazuta din departare dar se poate ajunge cu autobuzul pana acolo de unde se poate admira o panorama deosebita. Se poate vizita Palatul Ajuda, una dintre cele mai frumoase cladiri romantice din Europa. Interiorul  este bogat decorat cu mobila, tapiterii, statui si arta decorativa extravaganta. Cazare Lisabona central.

Ziua 5: Mic dejun. Transfer aeroport.Intoarcere
la Bucuresti.

TARIF: 650 euro/pers 

   Grup minim 30 turisti

SERVICII INCLUSE:

• billet avion dus intors, toate taxele, 1 bagaj cala 20 kg; bagaj mana 10 kg;
• TRANSFER AEROPORT HOTEL
• 4 nopti cazare cu mic dejun, hotel IBIS  STYLES LISBOA CENTRO 3* central sau similar;
• vizita la LISABONA.

SERVICII NEINCLUSE:

  • transfer aeroport,
  • intrari la obiective
  • excursiile optionale

Important: Rezervarile se fac cu 250 euro avans, MINIM 5 LUNI INAINTE, diferenta se achita in rate maxim cu 21 de zile inainte de data plecarii.

Daca o persoana doreste sa se retraga, acesta va pierde avansul daca nu gaseste inlocuitor, iar cu 14 zile inainte de plecare se taxeaza extra 50 euro pentru schimbarea de nume.

Datele pot suferi modificari in functie de operatorul
de zbor. Ordinea vizitelor din program este stabilita de profesorul organizator

~ Rezervare Vacanță ~

Lisabona • 5 zile

de la 650 EURO /pers